Project installaties (AV)

Audio

WL Dynamics bied een uitgebreid productassortiment op het gebied van geluid voor diverse toepassingen. Voor vaste installaties bieden we velerlei oplossingen voor commerciële toepassingen zoals; hotels, bars, restaurants, winkels, vergaderruimtes, stadions en bezoekerscentra. Voor tijdelijke oplossingen is WL Dynamics in staat om verschillende audiosystemen naar uw wensen toe te passen. Hierbij moet u denken aan achter- en voorgrond systemen op beurzen, seminars, presentaties, evenementen en festivals.Licht

Licht is absoluut de smaakmaker van uw bedrijf en instelling.

WL dynamics realiseert zich maar al te goed dat we in een visuele cultuur leven en professionele verlichting is daar een gereedschap in, en om daar mee een creatieve/artistieke manier de juiste sferen te creëren. Laat u inspireren door de creatieve manier van belichting door onze advies. Laat onze technieken u versteld doen staan.

Een gepaste lichtinstallatie kan de sfeer verbeteren en tot een hoger niveau tillen. Wij zijn zeer te spreken over de nieuwe LED technologieën die hun opmars maken in de professionele verlichting. Led verlichting heeft vele voordelen ten opzichte van traditionele verlichting.

LED-verlichting biedt de volgende voordelen:

  • Lange levensduur - LED’s is aanzienlijk hoger dan die van normale verlichtingstypen, er zijn types die een levensduur hebben van meer dan 50.000 uren
  • Schokbestendig - Doordat LED’s geen kwetsbare spiraal hebben, noch glas bevatten, zijn ze erg sterk en duurzamer dan welke andere lichtbron dan ook.
  • Hoog energierendement -LED’s hebben slechts een fractie van de energie nodig die wordt verbruikt door conventionele lampen. Ze zijn economischer in het gebruik want er is minder energie nodig om een helder licht te produceren.
  • Veilige werking op laagspanning - LED’s werken op een extra lage veiligheidsspanning; dat verbetert de veiligheid en levert kostenvoordelen.
  • Lage warmte-uitstraling - LED’s produceren erg weinig warmte en dat maakt hen uiterst veilig en energie zuinig in het gebruik.

Beeld

Beeld is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze omgeving. Of het nou om een projectie, LCD, Oled of Qled schermen gaat, voor elke toepassing hebben wij de ideale oplossing. met nieuwe technieken als OLED / Full &Ultra-HD / 4K & 8K beeldresolutie.


Special effects

Als u licht en video niet voldoende vind voor u gelegenheid, dan leveren wij speciale effecten.   Zoals gekleurde confetti, vlammenwerper, CO'2 kanonen. Van het creëren van speciale effecten kunnen wij u adviseren voor de juiste invulling,  steel nu de harten van uw klanten met een spectaculaire show.
Narrowcasting

Narrowcasting is het leveren van informatie die is gericht op een bepaald publiek, op een geselecteerde locatie en tijdstip via digitale schermen. Dit word veelal op afstand aangestuurd. Dit betekent dat het mogelijk is, om vanuit één locatie honderden schermen aan te sturen. Deze vorm van communicatie vindt men vooral in de retail, maar ook in horeca, banken, productiebedrijven en bij evenementen. De content wordt over het internet naar de schermen gedistribueerd. Het doel van narrowcasting is om de klant op de hoogte te houden van bepaalde informatie en om de klant te informeren/over te halen om tot een koop over te gaan. Een scherm ophangen is het begin, de content die men wil uitdragen middels de schermen is het belangrijkste onderdeel in het geheel. De kracht van narrowcasting is dat men kan inspelen op actualiteiten. Wij kunnen door onze ervaringen, samen met u, de juiste boodschap op het juiste moment op de juiste plaats overbrengen.

 

Domotica (particulieren)

Van domotica systemen voor particulieren kunt u werkelijk genieten van het bioscoop gevoel in het comfort van u eigen woning, of wilt uw muziek onafhankelijk in welke ruimte dan ook in uw huis bedienen met één bedieningspaneel. Heeft u wel het juiste product aangeschaft voor de juiste omstandigheden. Op al deze vragen heeft WL Dynamics een antwoord. Of het nu gaat om speakers die volledig in het stucwerk geïntegreerd kunnen worden of een LCD/Oled schermen dat uit een meubel moet komen middels een liftsysteem, wij realiseren het voor u. Om uw inspiratie en creativiteit te prikkelen, kunt u in de portfolio diverse foto's van succesvolle projecten bekijken. Laat uw fantasie de vrije loop en wij zullen met al onze ervaring en creativiteit uw droomwereld realiseren.Domotica (Bedrijven)

Domotica voor bedrijven kunt u denken aan vergadering of training wordt steeds meer een beleving. Waar vroeger alleen nog een projector voldeed, is audio vaak een geïntegreerd onderdeel van een presentatie of training.  We zien nog vaak dat vergaderlocaties moeite hebben om audiovisuele apparatuur op een gestructureerde manier aan te bieden. Zo worden er per gast karretjes met apparatuur de zaal in gereden, is er vaak een wirwar van kabels te zien en kost het soms even tijd om de specifieke ingang te vinden voor de apparatuur die een spreker heeft meegebracht. Als e.e.a. dan vervolgens is aangesloten, worden er drie afstandsbedieningen overgedragen aan de spreker om alle apparatuur te kunnen bedienen. 

Met de toepassing van domotica in vergaderlocaties (eigenlijk spreken we hier over gebouwbeheer) kunnen ook dergelijke processen worden vereenvoudigd. U kunt uw gast zodoende één aansluitpunt aanbieden voor zijn of haar laptop of andere bron, en een duidelijke interface waarmee alle van toepassing zijnde apparatuur kan worden bediend. Met een druk op de knop schakelt zodoende de projector aan, stelt de audio versterker zich in op het juiste volume, en zakt het projectiescherm naar beneden. Zaken waarmee uw medewerkers eerder wekelijks een aantal uren bezig waren zijn zo ineens geautomatiseerd. Een combinatie van efficiëntie en een professionele uitstraling, en er struikelt niemand meer over losliggende kabels. Ook het opnemen en delen van beelden van presentaties is voor uw gasten met een druk op de knop geregeld, waarmee u zich als aanbieder kunt onderscheiden en presenteren als professioneel partner van uw gasten.

  • AV Domotica-1
  • domotica-3


test
"Driven by passion and commitment''
Info